Son dakika – Mostafa Mohamed durdurulamıyor! Milli takımda şov yaptı

Galatasaray’da Mostafa Mohamed 145 gün, 13 maçlık gol hasretine Rize deplasmanında dubleyle son verdi. 3 şutta 2 gol atan Mohamed savunmaya yaptığı yardımla da takımın en iyileri arasındaydı. Mısırlı yıldız yüksek performansını milli takımda da sürdürdü.

TERİM’İ MEMNUN ETTİ

Mısırlı forvetin, performansı Fatih Terim’i oldukça memnun etti, taraftarları sevindirdi. Moral bulan Mohamed, ailesiyle birlikte Mısır kafilesine katıldı

BONSERVİSİ 4 MİLYON DOLAR

Bu arada Galatasaray’da kiralık forma giyen Mostafa için yönetimin, 31 Aralık’a kadar Zamalek’e 4 milyon Dolar ödemesi gerekiyor.

MOHAMED DAMGA VURDU

Dünya Kupası Afrika Elemeleri F Grubu 2. Turu’nda Mısır, deplasmanda Libya’yla karşı karşıya geldi. 28 Mart Stadı’nda oynanan maçı Mısır 3-0 kazanırken Galatasaraylı Mostafa Mohammed maça damga vuran isim oldu.

MOHAMED’DEN BİR GOL 1 ASİST

40. dakikada El Fotouh’un golünde asist yapan Mostafa Mohamed, 45+4’te attığı golle skoru 2-0 yaptı. 72. dakikada Sobhi’nin golüyle skoru 3-0 oldu ve maçı Mısır 3 puanla kapattı.

KAFA GOLÜ ALKIŞ ALDI

Mohamed’in 45+4. dakikada attığı gol büyük alkış aldı. Takımı 1-0 öndeyken yapılan ortaya şık bir kafa vuruşu yaan Mısırlı yıldız topu kalecinin uzanamayacağı yere gönderdi.

MISIR’DA EN ÇOK ŞUT ÇEKEN İSİM

Mostafa Mohamed, Mısır Milli Takımı formasıyla Dünya Kupası elemelerinde en çok şut çeken ve aynı zamanda en çok isabetli şut çeken futbolcu olurken, 2 gol 1 asistlik de performans sergiledi. Mostafa Mohamed 12 şutta 10 isabet yakaladı.

ZAMALEK BEKLEMEDE

Öte yandan Mısır basını, Galatasaray’ın satın alma opsiyonunu henüz kullanmadığı Mostafa Mohamed için Zamalek’in beklemede olduğu bildirildi. Yıl sonuna kadar 4 milyon Dolar’lık satın alma opsiyonu kullanılmazsa Zamalek, Mısırlı golcüyü bir Avrupa kulübüne satmanın planlarını yapıyor.

14 MAÇTA 2 GOL 1 ASİST

Mohamed, bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 14 maçta 2 gol, 1 asistlik bir performans sergiledi.

YENİ ÜYE OLANLARA 10 TL HEDİYE

Views:
24
Article Categories:
Spor

Comments are closed.