Kahramanmaraş’ta petrol boru hattında patlama

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinden geçen petrol boru hattında meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle Kahramanmaraş- Gaziantep Karayolu trafiğe kapatıldı. Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışının etkili olduğu Pazarcık ilçesine bağ…

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinden geçen petrol boru hattında meydana gelen patlama sonucu yangın çıktı. Yangın nedeniyle Kahramanmaraş- Gaziantep Karayolu trafiğe kapatıldı.

Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışının etkili olduğu Pazarcık ilçesine bağlı Narlı Mahallesi’ndeki bir elektrik direği, henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Direk, bölgede bulunan bir petrol boru hattına isabet etmesi sonucu patlama meydana geldi.

Patlamanın ardından çıkan yangın, Kahramanmaraş-Gaziantep Karayolu’na da sıçradı. Yangın nedeniyle bölgeye çok sayıda itfaiye ve ambulans sevk edildi. Yangın nedeniyle karayolu da çift yönlü olarak ulaşıma kapatıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, olayla ilgili olarak sosyal medya hesabından, “Kahramanmaraş-Gaziantep yolundaki petrol boru hattında patlama meydana geldi. Karayolu ise trafiğe kapalı. Yangının biran evvel söndürülmesini ve can kaybı olmamasını diliyorum” şeklinde paylaşımda bulundu.

 

 

Views:
30
Article Categories:
Gündem

Comments are closed.