Melisa Sözen açıkladı! Harun Tekin’le arasında sorun mu var?

Harun Tekin, Etiler’de objektiflere takıldı. Ünlü müzisyen, “Kusura bakmayın acelem var. Akşam konserim var” diyerek, acelesi olduğunu belirtti.

25 metre ilerideki kafede sevgilisi Melisa Sözen’in olduğundan haberi olmayan Harun Tekin, kaçamak cevaplar verdi. Şarkıcı, “Aaa öyle mi, bilmiyorum” diyerek uzaklaştı.

“HER ŞEY GAYET İYİ”

Etiler’de arkadaşlarıyla kahve içen Melisa Sözen ise mekan çıkışında hızlı adımlarla aracına koştu. Projeleri olduğunu belirten oyuncu, “Güzel şeyler var, onlara konsantre oldum” dedi.

Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden Sözen, gazetecilerin, “Sevgiliniz Harun Tekin de yan taraftaki kafede. Burada olduğunuzdan haberiniz yoktu, aranızda sorun mu var?” sorusuna cevap verdi.

36 yaşındaki başarılı oyuncu, “Evet öyleymiş, Harun söyledi. Yok yok, gayet iyi her şey” diyerek, Harun Tekin’le aralarında sorun olmadığını belirtti.

“İYİ Kİ DOĞDUN SEVGİLİM”

Harun Tekin de Melisa Sözen’in gönderisine, “Çok şanslıyım” sözleriyle karşılık vermişti. Oyuncunun paylaşımına; Didem Balçın, Evrim Doğan, Ferhan Şensoy, İdil Fırat, Burcu Kara ve Şebnem Bozoklu gibi ünlü isimler yorum yapmıştı.

Melisa Sözen, geçtiğimiz haziran ayında, uzun süredir aşk yaşadığı Harun Tekin’in 44’üncü yaşını kutlamıştı. Tekin’in çocukluk fotoğrafını paylaşan oyuncu, “İyi ki doğdun sevgilim, seni çok seviyorum” ifadelerini kullanmıştı.

‘EVLİLİK’ SORULARINA YANIT

Melisa Sözen, geçtiğimiz aylarda muhabirlerin ‘evlilik’ sorularına yanıt vermişti: Biz çok mutluyuz böyle. Her şey yolunda gidiyor. Sizler doğal olarak soruyorsunuz ama biz şu an için böyle mutluyuz…

“İnsanlar evliyken de mutludur, evli değilken de mutludur. İki insanın ne kadar anlaştığı ve birlikteyken ne kadar huzurlu olduklarıyla alakalıdır bence.”

Views:
30
Article Categories:
Gündem

Comments are closed.