İnter Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda? İtalyanlar İspanyollara karşı

Şampiyonlar Ligi’nde nefes kesecek bir mücadele daha… İtalyan devi İnter sahasında İspanyol devi Real Madrid’i ağırlıyor. Bu heyecanlı karşılaşmayı kaçırmak istemeyenler “İnter Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?” diye soruyor.

 

Şamyiyonlar Ligi başladı heyecanlı karşılaşmalar futbolseverleri bekliyor. Bugün de yine nefes kesen bir mücadele yaşanacak. Hakan Çalhanoğlu’nun takımı İnter, Real Madrid’i konuk edecek. Peki, İnter Real Madrid maçı saat kaçta, hangi kanalda?

MAÇ BİLGİLERİ

İnter Real Madrid maçı bu akşam saat 22.00’de Giuseppe Meazza Stadı’nda oynanacak. Mücadele Exxen’den canlı yayınlanacak.

‘VİNİCİUS JUNİOR’A ÖZEL ÖNLEM ALACAĞIZ’

Dev maç öncesi Inter’in teknik direktörü Simone Inzaghi açıklamalarda bulundu. Real Madrid’in formda ismi Vinicius Junior’a özel olarak önlem alacaklarını belirten Inzaghi, “Vinicius Junior, harika bir dönem geçiriyor. Sadece ona odaklanırsak Karim Benzema, Eden Hazard ve Rodrygo gibi isimleri unutabiliriz. Ama şüphesiz Vinizius Junior için özel önlem alacağız” ifadelerini kullandı.

‘ANCELOTTİ HARİKA BİR TEKNİK DİREKTÖR’

Real Madrid’in İtalyan teknik direktörü Carlo Ancelotti hakkında da övgü dolu ifadeler kullanan Simone Inzaghi, “Ancelotti, futbol tarihinin en başarılı teknik direktörlerinden biri. O harika bir teknik direktör ve onunla futbol hakkında konuşmak bir zevk. Takımını nasıl organize edeceğini çok iyi biliyor” dedi.

Views:
63
Article Categories:
Spor

Comments are closed.