Son dakika haberi: Maç öncesi korkutan anlar! Ronaldo hemen gidip özür diledi, maç sonunda gönlünü aldı

YÜREKLER AĞZA GELDİ! MAÇ SONUNDA…

Şampiyonlar Ligi’nde Manchester United, Young Boys’a 2-1 mağlup oldu. Karşılaşma öncesinde Ronaldo’nun ısınmak için çektiği şutta top, kadın güvenlik görevlisine çarptı ve talihsiz anlar yaşandı. Ronaldo anında güvenlik görevlisinin yanına giderek özür diledi ve maç sonunda gönlünü aldı. İşte detaylar…

REKOR GECESİ

Portekizli süper star Cristiano Ronaldo, Young Boys maçıyla birlikte yeni rekorlara imza attı. Tecrübeli futbolcu, aynı maçta hem rekorlara ortak oldu hem de rekorlarını geliştirdi. Öte yandan Manchester United maçı 2-1 kaybetti. İşte Ronaldo’nun müthiş gecesi…

177’NCİ KEZ SAHADA

Manchester United’ın Young Boys ile oynadığı maçın 11’inde yer alan Cristiano Ronaldo, yeni bir rekora daha imza attı. 36 yaşındaki oyuncu, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 177’nci maçına çıktı.

MÜTHİŞ DÖNDÜ

Transferin son gününde Juventus’tan Manchester United’a giden Cristiano Ronaldo, Cumartesi günü takımının Newcastle United’ı 4-1 yendiği karşılaşmada iki gol kaydetmişti.

DEVLER LİGİ’NİN BU SEZON İLK GOLÜ

Manchester United’a golleriyle dönen Ronaldo fırtınası esmeye devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 2021-2022 sezonunun ilk golünü Cristiano Ronaldo attı. Mücadelenin 12. dakikasında Portekizli yıldız takımını öne geçiren golü kaydetti.

MAÇ ÖNCESİNDE ENDİŞELENDİ

Cristiano Ronaldo, ısınma sırasında top çarpmasıyla yerde kalan bir güvenlik görevlisinin durumunu kontrol etti. Portekizli futbolcu görevlinin durumu konusunda endişelendi ve yanından uzun süre ayrılmadı.

HEMEN YANINA GİTTİ

Çarpmanın etkisiyle bayılan kadın, çevrede kısa süreli endişeye neden olurken Ronaldo da ısınmayı bırakıp hemen yanına gitti. Güvenlik görevlisi kendine gelince özür dileyen Portekizli yıldız daha sonra ısınma antrenmanına geri döndü.

ÖZÜR DİLEDİ

Ronaldo’nun ısınma esnasında çektiği şut kadın güvenlik görevlisinin başına geldi. Sert şutun ardından bayılan kadın yürekleri ağza getirdi. Isınmayı yarıda bırakıp olay yerine giden Ronaldo, kadının kendine gelmesinin ardından özür diledi.

MAÇ SONUNDA GÖNLÜNÜ ALDI

Young Boys, Manchester United’ı 2-1 mağlup ederken maç sonunda Cristiano Ronaldo maç öncesinde talihsizlik yaşayan güvenlik görevlisine formasını hediye ederek gönlünü aldı.

135. GOLÜNÜ ATTI

Cristiano Ronaldo; UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 135’inci golünü kaydetti. Portekizli yıldız futbolcu, Devler Ligi’nde 0.76’lık gol oranına ulaştı. Öte yandan yıldız isim, Şampiyonlar Ligi’nde çıktığı 177 maçta 177 gole direkt etki etti.

17 SEZON ÜST ÜSTE

Portekizli yıldız Şampiyonlar Ligi tarihinde 17 sezon üst üste gol atan ilk futbolcu olarak tarihe geçti. Yıldız futbolcu yeni sezonda ilk golünü Young Boys deplasmanında buldu.

MESSI’NİN REKORUNA ORTAK OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 36 farklı takıma karşı gol sevinci yaşayan Cristiano Ronaldo, Paris Saint Germain’in yeni transferi Lionel Messi’ye ait olan rekora ortak oldu.

EN FAZLA MAÇA ÇIKAN İSİM

Böylece Portekizli yıldız Şampiyonlar Ligi’nde en çok maça çıkma rekorunun sahibi Iker Casillas’ın rekoruna ortak oldu. Listenin ilk sırasında Ronaldo ve Iker Casillas yer alırken; onları, Xavi (151), Lionel Messi (149) ve Raul (142) takip ediyor.

PORTEKİZ MİLLİ TAKIMI’NDA DA REKOR KIRDI

135 golle Şampiyonlar Ligi’nen en çok gol atan ismi olan Ronaldo, bu ay Portekiz Milli Takımı’yla da milli maçlarda en çok gol sevinci yaşayan isim unvanının sahibi olmuştu.

5 ŞAMPİYONLAR LİGİ KUPASI VAR

2008’de de United’ın Chelsea’yi finalde yenip Şampiyonlar Ligi’ni kazanmasına katkı yapan Ronaldo, 2009’dan bu yana ilk kez Old Traford’da Manchester United seyircisinin karşısına çıkmıştı. Ronaldo’nun beş de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu bulunuyor.

Views:
123
Article Categories:
Spor

Comments are closed.