Dolar ve euro’daki düşüşü ‘kafaya’ kazıdı

2010 yılında 24 saatte 366 kişiyi tıraş ederek, Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Berber Ercan Buyruk, dolardaki sert düşüşü sembol olarak müşterilerinin saçına modelledi. Türk Bayrağının ön planda olduğu saç modelinde, dolar ile euro ayak altında simgele…

2010 yılında 24 saatte 366 kişiyi tıraş ederek, Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Berber Ercan Buyruk, dolardaki sert düşüşü sembol olarak müşterilerinin saçına modelledi. Türk Bayrağının ön planda olduğu saç modelinde, dolar ile euro ayak altında simgelendi.

Ankara’da yıllardır erkek kuaförlüğü yapan ve 2010 yılında 24 saatte 366 kişiyi tıraş ederek Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Berber Ercan Buyruk, Antalya’ya taşınıp Muratpaşa ilçesinde salon açtı.

Dünya ve Türkiye gündemiyle ilgili gelişmeleri takip eden Buyruk, son olarak dolar ve euro’daki sert düşüşü saç modeli olarak tasarladı. Salonuna gelen bir müşteriye uyguladığı saç modelinde, Türk bayrağı ön planda tutulurken, dolar ile euro ayak altında simgelendi.

Foto: İHA

“DÜŞÜŞLER KAFALARA KAZINDI”

32 yıldır bu mesleği yaptığını belirten Ercan Buyruk, “Dün akşam Cumhurbaşkanımızın sürprizi açıklamasıyla beraber, dolar ve euro’nun alt seviyeleri düşmesi, bir esnaf ve vatandaş olarak bizleri çok sevindirdi. Ben de bu mutluluğumu saçlara yansıtmak istedim. Böyle bir model yaptım. Türkiye’mizin gücünü, doların ve euro’nun üzerinde olduğunu gösteren bir model, simge yaptım. Dolar ve euro’daki düşüşler kafalara kazındı” diye konuştu.

“DOLAR OUT, TL IN”

Yerleşik İran vatandaşı Reza Haşemi de saç modeliyle ilgili “Modeli beğendim. Dolar out, TL in” dedi. (İHA)

Views:
75
Article Tags:
Article Categories:
Gündem

Comments are closed.