Son dakika transfer haberi: Gustavo Assuncao’nun maliyeti belli oldu! Satın alma opsiyonu

Galatasaray’ın transferi için Famalicao ile anlaşma sağladığı Brezilyalı orta saha Gustavo Assuncao, İstanbul’a geldi. Genç futbolcunun sözleşme detayları belli oldu. İşte Gustavo Assuncao’nun satın alma opsiyonu…

NEVZAT DİNDAR

Galatasaray 6 numara için transfer çalışmalarını tamamladı. Transfer döneminin son gününde sarı kırmızılılar Portekiz Ligi ekiplerinden Famalicao’da forma giyen 21 yaşındaki ön libero oyuncusu Gustavo Assunçao’yu satın alma opsiyonlu 1 yıllığına kiraladı. Brezilyalı futbolcu sabah saatlerinde Galatasaray’ın twitter hesabını takibe almıştı.

MALİYETİ BELLİ OLDU

Gustavo Assuncao’nun Galatasaray’a maliyeti belli oldu.  Galatasaray, Assuncao’yu kiralamak için Portekiz ekibi Famalicao’ya 200 bin euro bedel ödeyecek. Sarı-kırmızılılar sezon sonunda Assuncao’nun bonservisini almak için sözleşmeye 4 milyon euro satın alma opsiyonu koydurdu.

İSTANBUL’A GELDİ

Edinilen bilgiye göre Gustavo Assunçao, İstanbul’a geldi. Genç futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak. Sarı kırmızılılar, sağlık kontrolünün ardından evrakları transfer dönemi kapanmadan TFF’ye gönderecek.

Gustavo Assunçao, bu sezon 4 maçta forma giyerken; geçen sezon 28 maça çıktı. 1 gol 1 asisti olan genç futbolcu 10 sarı kart gördü.

MORUTAN KİMDİR?

Views:
92
Article Categories:
Spor

Comments are closed.