Son dakika transfer haberi: Fenerbahçe’de Burak Kapacak gerçeği ortaya çıktı!

BURAK KAPACAK GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI! TRANSFER…

Fenerbahçe’nin Bursaspor’dan 1.3 milyon Euro karşılığında transfer ettiği Burak Kapacak’ın kiralık olarak Altay’a transfer olacağı iddia edilmişti fakat gerçek ortaya çıtkı. İşte son dakika haberinin ayrıntıları…

PEREIRA İLE KABUK DEĞİŞTİRDİ

Fenerbahçe’de yeni yapılanma süreci devam ediyor. Pereira yönetiminde kabuk değiştiren ve birçok oyuncuyu kadrosuna katan Sarı Lacivertliler transferin son gününde de hareketli saatler yaşayacak.

BUSTOS VE SANUSI GÜNDEMDE

Transferin bitimine 1 gün kala Fenerbahçe sağ ve sol bek transferleri için basıtırıyor. Sarı Lacivertlilerin gündeminde yer alan isimler Independiente forması giyen Fabricio Bustos ve Porto forması giyen Zaidu Sanusi… Fenerbahçe bu iki ismi birden kadrosuna katmanın planlarını yapıyor.

BURAK KAPACAK İDDİASI

Fenerbahçe’de yeni transferler kadar takımdan ayrılacak olan isimler de merak edilirken sürpriz bir gelişme yaşandı. Dün lisansı çıkarılan Burak Kapacak’ın kiralık olarak takımdan ayrılacağı iddia edildi.

ALTAY, BURAK KAPACAK’I GÜNDEMİNE ALDI

DHA’da yer alan habere göre Süper Lig ekiplerinden Altay, yarın sona erecek transfer dönemi öncesi Fenerbahçeli genç sol kanat Burak Kapacak’ı gündemine aldı.

GİRİŞİMLER BAŞLADI

İzmir temsilcisi, sarı-lacivertlilerin Bursaspor’dan kadrosuna kattığı 21 yaşındaki futbolcuyu kiralamak için girişimlere başladı.Burak konusunda Fenerbahçe’nin kararını bekleyen Altay, olumlu yanıt alması halinde 11’inci takviyesini yapmış olacak. Anlaşma sağlanması halinde Burak Kapacak, siyah-beyazlıların dış transferde Ceyhun Gülselam’dan sonra el sıkıştığı 2’nci yerli futbolcu olacak.

DÜN LİSANSI ÇIKTI

Fenerbahçe’de lisansı yeni çıkarılan genç futbolcu geçen sezon Bursaspor’da 7 gol, 7 asistle oynamıştı. Bu arada Altay yönetiminin Polonyalı bir oyuncuya teklif sunduğu ancak yüksek maliyeti nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği öğrenildi.

BURAK KAPACAK GERÇEĞİ ORTAYA ÇIKTI

Altay’ın kiralık olarak kadrosuna katmak istediği Burak Kapacak, teknik direktör Vitor Pereira’nın kararı doğrultusunda takımda kalacak. Skorer’in edindiği bilgiye göre Portekizli teknik adamın genç futbolcudan yararlanmak istediği öğrenildi.

FENERBAHÇE 1.3 MİLYON EUROYA TRANSFER ETTİ

Fenerbahçe’nin dün lisansını çıkarttığı Burak Kapacak’ı kiralık olarak Altay’a gönderme gibi bir planının olmadığı öğrenildi. Fenerbahçe, Burak Kapacak’ı 1.3 milyon Euro bedelle Bursaspor’dan transfer etmişti.

İLK 25 TL’LİK SANAL BAHİS KUPONUNA 25 TL HEDİYE

Views:
71
Article Categories:
Spor

Comments are closed.