Son dakika haberi – Galatasaray’da ayrılık rüzgarı! 4 milyon euro

BURAK ELMAS, HEDEFİ AÇIKLAMIŞTI

Burak Elmas o gün düzenlediği basın toplantısında, “Mevcut kontratlarımız futbol ailesi gideri 590 Milyon TL. Bunun dışında da mevcut futbol takımımızın %48’ini 4 oyuncumuza maaş olarak ödüyoruz.” demiş ve daha sonraki açıklamalarında da Falcao, Feghouli, Babel ve Diagne ile yollarını ayırmak istediklerini dile getirmişti.

FALCAO’DAN 2 MİLYON EURO TASARRUF

Galatasaray, bonuslar harici net 5 milyon euro maaş alan Falcao ile 3 milyon euro tazminat ödeyerek yollarını ayırdı ve buradan 2 milyon euro (19.7 milyon Türk Lirası) tasarruf sağladı.

FEGHOULI GİTMEYİ DÜŞÜNMEDİ

3.85 milyon euro maaş alan ve sözleşmesinin son sezonundaki Sofiane Feghouli, gelen teklifleri geri çevirdi ve sözleşmesinde indirime de yanaşmadı. Feghouli’ye gelen teklifler de bu maaş rakamının çok uzağında kaldı. Sarı kırmızılıların, Cezayirli futbolcu karşısında eli kolu bağlı…

DIAGNE MECBUREN KALDI

Galatasaray’ın göndermeyi düşündüğü bir diğer oyuncu Mbaye Diagne ise Mustafa Muhammed’in formsuzluğu ve beklenen transfer teklifleri gelmemesi nedeniyle kaldı.

2.4 MİLYON EURO MAAŞ

Sezon başında Galatasaray’ın en formda ismi olan ve Fatih Terim tarafından ilk 11’e yazılan Diagne, uzun bir süre İngiltere’de kulüp aramış ancak bulamamıştı. Galatasaray, 2 yıllık sözleşmesi kalan Mbaye Diagne’ye 2.4 milyon euro maaş ödeyecek.

BABEL KASIMPAŞA’YA YAKIN

Galatasaray’ın göndermeye yakın olduğu isimse Ryan Babel. Eski kulübü Kasımpaşa’ya gitmesi beklenen 34 yaşındaki Hollandalı oyuncunun maaşı 2.5 milyon euro.

FORMÜL 1.5 MİLYON EUROYU PAŞA’NIN ÖDEMESİ

Masadaki formül, bu maaşın 1.5 milyon euro kadar olan kısmını Kasımpaşa’nın ödemesi ve kalanını Galatasaray’ın karşılaması. Galatasaray, daha az ödeme için son ana kadar zorlamayı planlıyor.

HEDEF 135.3, GERÇEKLEŞEN 39.3

Galatasaray, 19 Temmuz’da bonuslar ve primler dışında toplam maaşları 13.75 milyon euro (135.3 milyon TL) olan 4 futbolcusuyla yolları ayırmak üzere harekete geçse de şu ana kadar Falcao’dan 2 milyon euro tasarruf sağlayabildi.

BABEL BİTERSE 4 MİLYON EURO TASARRUF

Ryan Babel, şu andaki formülle Kasımpaşa’ya giderse tasarruf miktarı 4 milyon euro’ya kadar çıkacak ve 39.35 milyon TL maaş bütçesinden düşülmüş olacak

PRO SANAL BAHİS SADECE MİSLİ.COM’DA

Views:
62
Article Categories:
Spor

Comments are closed.