Galatasaray’da hücum Cicaldau’ya emanet

Marsilya maçında Galatasaray’ın hücumdaki en etkili ayaklarından olan Alexandru Cicaldau, Fatih Terim’in yeni 10 numarası olacak. Galatasaray, Avrupa Ligi’ndeki formunu Süper Lig’e taşımak istiyor. Fatih Terim de bunun hücumdaki çeşitlilikle geleceğine in…

Marsilya maçında Galatasaray’ın hücumdaki en etkili ayaklarından olan Alexandru Cicaldau, Fatih Terim’in yeni 10 numarası olacak.

Galatasaray, Avrupa Ligi’ndeki formunu Süper Lig’e taşımak istiyor. Fatih Terim de bunun hücumdaki çeşitlilikle geleceğine inanıyor. Marsilya maçında 10 numara pozisyonunda oynattığı Alexandru Cicaldau’nun performansından memnun kalan Terim, aynı taktikle Yeni Malatyaspor deplasmanına çıkmaya hazırlanıyor.

Kurt hoca, sezon başından bu yana ‘Çika’yı orta alana yakın oynatıyordu. Orta saha ikilisini Berkan ve Taylan’dan kurup Rumen yeteneği forvet arkasında değerlendirecek Fatih Terim, hücum etkinliğini ve gol sayısını da artırma amacında. Bu sistemle Cicaldau, özellikle ofansif olarak daha özgür olacak. Rumen yıldız, hem pasör özelliklerini kullanacak hem de ceza sahasına daha fazla girip gol arayacak.

Views:
92
Article Categories:
Spor

Comments are closed.