Lüksün Oscar ödülleri sahiplerini buldu!

Küresel turizmin yükselen yıldızı İstanbul, “lüksün Oscar’ı” olarak adlandırılan “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards”un ödül …

Küresel turizmin yükselen yıldızı İstanbul, “lüksün Oscar’ı” olarak adlandırılan “Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards”un ödül törenine ev sahipliği yaptı. 19 Kasım’daki etkinlikte, konaklama ve lüks sektörünün öncüleri 50 ödülle taçlandırıldı.

Küresel turizmde pandemi öncesindeki popülerliğine kavuşan Türkiye’nin turizm ve lüks başkenti konumundaki İstanbul, konaklama ve lüks sektörünün öncülerini ödüllendiren bir törene ev sahipliği yaptı. Konaklama sektörünün en özel etkinlikleri arasında yer alan ve “lüksün Oscar’ı” olarak adlandırılan Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards (SSLHLA) için 19 Kasım’da Lazzoni Hotel’de ödül töreni gerçekleştirildi. Bu yıl onuncu kez dağıtılan ödüller kapsamında; aralarında Avusturya, Birleşik Krallık, Brezilya, Dubai, Fiji, Macaristan, Maldivler, Nijerya, Suudi Arabistan, Türkiye, Umman ve Yunanistan’ın bulunduğu pek çok ülke 50 ödülü paylaştı.

Aynı zamanda jüri üyesi olan Ece Vahapoğlu’nun sunuculuğunda gerçekleştirilen törende, lüksü temsil eden oteller, destinasyonlar ve lüks yaşam tarzına dair ürünler ödüllerle taçlandırıldı. SSLHLA törenine katılan önemli konuklar arasında Şeyh Hazza Al Saadi, Transnational Corporation plc Başkanı Owen Omogiafo, Diplomatlar İş Kulübü Başkanı Dr. Mansour Malik ve Prens Massimiliano della Torre e Tasso da vardı. Gala yemeği sırasında sahne alan Gürcü şarkıcı Nutsa Buzaladze, heyecan verici bir performans sergiledi.

Türkiye’ye “En İyi Turizm Destinasyonu” ödülü

Türkiye, törene katılanların yoğun alkışlarıyla “En İyi Turizm Destinasyonu” ödülünü alarak birinci oldu. “En İyi Lüks İş Oteli” seçilen Conrad İstanbul ve “En İyi Lüks Butik Yaşam Tarzı Oteli” ödülünü alan Lazzoni Hotel ve “Misafirperverliğin Simgesi” ödülüne layık görülen Pera Palas da İstanbul’un yedi yıldızlıları arasına katıldı.

Vamed Vitality World, Vivamayr, Kurotel ve Dünya Esenlik Günü’nün kurucusu olarak “Esenliğin Öncüsü” ödülünü almaya hak kazanan Belgin Aksoy da gecede esenliğin temsilcileri oldu. Stay Hotels ise Türkiye’deki ilk karbon nötr grup olarak sürdürülebilirliğe olan bağlılıklarıyla takdir edildi. “En İyi Yaşam Tarzı Kanalı” seçilen Fashion TV ise Avusturya’dan ORF ile birlikte etkinliğin çekimlerini yaptı.

Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards organizasyonunun kurucusu ve başkanı Khalil El-Mouelhy, “10. yılımız için İstanbul’u seçerken, çok doğru bir karar aldığımızdan emindik. İstanbul, yaşam tarzını yansıtan inanılmaz ve canlı bir şehir! Türkiye’deki ilk etkinliğimiz için bir Türk markasıyla partner olmak istedik ve Lazzoni Hotel’le çalışmaktan büyük memnuniyet duyduk. Burada aldığımız hizmet, Türk misafirperverliğinin en önemli temsilcisidir. Lazzoni Hotel Genel Müdürü Gürhan Sayar ve ekibine teşekkür ederim” dedi.

Views:
75
Article Categories:
Türkiye

Comments are closed.