UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi play-off kura çekimi ne zaman saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimine zaman sorusu sporseverler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Fenerbahçe ve …

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi kura çekimine zaman sorusu sporseverler tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın UEFA Avrupa Ligi play-off turundaki rakiplerinin belli olacağı UEFA Avrupa Ligi kura çekimi bugğün saat 14:00’te İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek. UEFA Avrupa Ligi’ne play-off turundan katılacak olan Fenerbahçe’nin yanı sıra 3. eleme turunda İskoç temsilcisi St. Johnstone ile eşleşen Galatasaray’ın turu geçtiği takdirde play-off’ta mücadele edeceği takım belli olacak. UEFA tarafından alınan yeni karar gereği ülke takımları play-off turunda eşleşebilecek. Bu da demek oluyor ki Galatasaray’ın 3. eleme turunu geçmesi halinde play-off turunda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelmesi anlamına geliyor.

UEFA AVRUPA LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Kura çekimi TSİ ile saat 14:00’te gerçekleştirilecek.

TRABZONSPOR VE SİVASSPOR’UN KONFERANS LİGİ PLAY-OFF TURUNDAKİ RAKİPLERİ BELLİ OLUYOR

Bu sezon ilk kez düzenlenen UEFA Avrupa Konferans Ligi’nin play-off kura çekimi ise TSİ 15.00’te gerçekleştirilecek. Üçüncü eleme turunda Norveç ekibi Molde ile karşılaşacak Trabzonspor ve Gürcistan’ın Dinamo Batum takımıyla mücadele edecek Demir Grup Sivasspor’un muhtemel rakipleri belli olacak. Avrupa Ligi 3. eleme turunu geçememesi durumunda yoluna Avrupa Konferans Ligi play-off’larında devam edecek Galatasaray’ın olası rakibi de belirlenecek.

Views:
79
Article Tags:
Article Categories:
Spor

Comments are closed.