Bahçeli: MHP, Cumhur İttifakı ile beraber Türkiye’nin muazzam sinerjisidir

TBMM’nin yeni yasama yılının ilk grup toplantısında partililere seslenen MHP lideri Bahçeli, “MHP, Türk milletinin sesidir. Türkiye’nin beka …

TBMM’nin yeni yasama yılının ilk grup toplantısında partililere seslenen MHP lideri Bahçeli, “MHP, Türk milletinin sesidir. Türkiye’nin beka siperidir. MHP, Cumhur İttifakı ile birlikte Türkiye’nin muazzam sinerjisidir” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Ekim’de başlayan yeni yasama yılında ilk grup toplantısını TBMM’de gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

* Yeni yasama yılının aziz milletimize, milletvekillerine ve parti gruplarına hayırlı olmasını diliyorum.

* Sorunların ve zihni kurcalayan soruların varlığına işaret ettiğinin de farkındayız. Taşıdığımız sorumlulukların fevkinde hareket etmeye kararlıyız. Taviz çukuruna devrilmeden, yolumuza ve tarihi yolculuğumuza şevkle devam edeceğiz.

“MHP TÜRK MİLLETİNİN SESİDİR”

* Ülkemize ve milletimize daha fazla ne yapabiliriz sorusunun cevabını arıyoruz. Bunu inançla, itinayla yapıyoruz. Huzur diyoruz huzurlu bir geleceğin kilitlerini açmak için çırpınıyoruz.

* Bizim her soruya verilecek bir cevabımız, her soruna yönelik çözüm önerilerimiz vardır. Teslimiyet anaforuna düşmeden, taviz çukuruna devrilmeden tarihi yolculuğumuza devam edeceğiz.

* İradesi sıra dağlar gibi duranlardanız. MHP, Türk milletinin sesidir. Türkiye’nin beka siperidir. MHP, Cumhur İttifakı ile beraber Türkiye’nin muazzam sinerjisidir.

“YAPAMAZSINIZ DİYENLERE GÜLÜP GEÇECEĞİZ”

* Önümüzü kesmek isteyenler olacak. Bir kez daha onları bomboş hayalleri ile baş başa bırakacağız. Doğru duracağız dengeli olacağız milletimizin derdi ile dertleneceğiz. Bizler Türkiye sevdalısıyız.

* MHP yaparsa en iyisini yapar, davamızın haklarını savunacağız. Yapamazsınız diyenlere gülüp geçeceğiz. Nerede bir mazlum varsa elinden tutacağız. Nerede bir hain çıkmışsa tam karşı cephesinde yerimizi alacağız.

“ADALETSİZLİK VE EŞİTSİZLİK KORKUNÇ SEVİYEDE”

* Dünya ne eski dünya, insan ne eski insandır. Yığılan açmazlar ve çarpıklıklar hepimizin gündemini meşgul etmektedir.

* 2020’de şiddetin maliyeti 15 trilyon dolara ulaşmış. Karşımızdaki küresel tablo umut saçan durumdan çok uzak.

* BM, 5 ülkenin tekeline girerek onların yüksek yayılmacı politikalarına kılıf hazırlamakla meşguldür. Adaletsizlik ve eşitsizlik korkunç seviyelerdedir.

Views:
132
Article Tags:
Article Categories:
Gündem

Comments are closed.