Bade İşçil ve oğlunun keyifli anları

Oyuncu Bade İşçil, 2013 yılında dünyaevine girip 2016’da boşandığı iş insanı Malkoç Sualp ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Azur ile Bodrum …

Oyuncu Bade İşçil, 2013 yılında dünyaevine girip 2016’da boşandığı iş insanı Malkoç Sualp ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Azur ile Bodrum tatiline devam ediyor.

PLAJDA KEYİFLİ DAKİKALAR

Önceki gün Yalkavak’taki bir plajda görüntülenen anne-oğul, keyifli dakikalar geçirdi. Denize girmek isteyen Azur’u kırmayan İşçil, oğlu ile paddle board yapmak istedi.

Oğlu Azur’u tahtanın önüne oturtan oyuncu, ayağa kalkıp kürek çekmek istedi. Birkaç kere sporu ayakta deneyimlenen İşçil, başarılı olamayınca oturmaya karar verdi.

ANNESİNİ DÜŞÜRMEYE ÇALIŞTI

Tahta üzerinde annesinin dengesini bozup denize düşürmeye çalışan 7 yaşındaki Azur ise, defalarca denize atlayıp çıktı.

Sonunda Azur ile su sporunu yapmaktan vazgeçen eden Bade İşçil, tahtanın üstünde yalnız başına ayağa kalkarak başarılı oldu.

OĞLUNU KIRMADI

Öte yandan geçtiğimiz hafta Gündoğan’da bir otelde objektiflere takılan İşçil, oğlu Azur’un isteklerini kırmayarak su sporlarına gitmişti.

Masters adlı su aletine binen İşçil, heyecanlı anlar yaşamıştı. Tekne hız yaptıkça çarpan dalgalar karşısında çığlıklar atan güzel oyuncu, iskeledeki arkadaşlarına da zafer işareti yapmıştı.

“GENÇ KIZ GİBİ”

37 yaşındaki bir çocuk annesi Bade İşçil’in plajdaki hallerini görenler, “Asla yaşlanmıyor, genç kız gibi” yorumlarda bulunmuştu.

Views:
216
Article Categories:
Gündem

Comments are closed.