Çifte ölümde sır perdesi aralandı

  FERİT ZENGİN İstanbul – SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan, önceki gün para dolu çantayla Ataşehir’deki holding binasına girerken kar maskeli …

 

FERİT ZENGİN İstanbul – SAS Holding yöneticisi Sibel Koçan, önceki gün para dolu çantayla Ataşehir’deki holding binasına girerken kar maskeli gaspçılar tarafından başından vurulmuş, eski eşinin ölüm haberini alan SAS Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Aydın ise Dudullu’daki bir rezidansın 32. katından düşerek hayatını kaybetmişti. Polis kayıtlarına intihar olarak geçen olay sonrası araştırma yapan cinayet büro ekipleri, telefonunu inceledikleri Aydın’ın son görüşmeyi ablasıyla yaptığını tespit etti. İrtibata geçilen abla Aydın polise verdiği bilgide, kardeşinin kendisini arayıp eski eşi Sibel’in öldüğünü söyleyerek, “Sibel öldüyse yaşamamın anlamı yok” dedikten sonra telefonu kapattığını ifade etti.

Gasp ve intihar olaylarının saadet zinciri benzeri bir dolandırıcılık olayından kaynaklanmış olabileceğini de göz önünde bulunduran polis, Süleyman Aydın ve Sibel Koçan’ın beraberindeki 3 kişiyle İzmir’de kurup İstanbul’a taşıdıkları ve daha sonradan holdinge çevirdikleri şirketleri aracılığıyla birçok kişiyi mağdur ettiğini de tespit etti. Yine dolandırıldıklarını ileri süren bazı mağdurların, Aydın ve Koçan hakkında şikayetçi oldukları da polis tarafından tespit edildi.

Tehdit edilmişler

Atadıkları il ve ilçe sorumlularından 50 bin liraya kadar para aldıkları ileri sürülen Aydın, Koçan ve ortakları M.K.’nın, bazı mağdurlar tarafından uzun süreden beri tehdit edildikleri belirlendi. Ölüm tehditleri alan Kaya’nın eski eşi Sibel Koçan’ın da bu tehditleri yapan kişiler tarafından gasp edilmek istenirken öldürülmüş olabileceği üzerinde duruluyor. Gaspçıların yakalanmasına yönelik polisin çalışmaları da sürüyor.

Views:
169
Article Tags:
Article Categories:
Gündem

Comments are closed.